1001gedachten

Your tagline

31
Jan

Hoe kan een man klaarkomen?

zondag 31 januari 2010

Er zijn blogs, bladen, boeken, documentaires en wat al niet meer besteed aan het grote genieten van de vrouw tijdens de seks. Verschillende standjes waarin haar ultieme plekje wordt geraakt en tips en tricks om het madame in bed naar de zin te maken. Zoveel als je over vrouwen en genieten tegenkomt, zo weinig is er eigenlijk over de man te vinden.

Natuurlijk, de websites voor de jeugd staan vol met hoe de penis werkt, wat zwellichamen doen, wat er gebeurt als je klaarkomt en dat het niet erg is als je bij je ontmaagding vroegtijdig ejaculeert. Maar wat doe je als je na twee decennia trekken, af en toe gezogen worden en een dikke tien jaar spuiten in of over een sekspartner eens wat anders wil? En andere manier van genieten? Dan zoek je het zelf maar uit. Een zoekopdracht bij Google levert pagina's websites voor tieners op die hun eigen lichaam nog vol aan het ontdekken zijn, maar slechts sporadisch een link die uitkomt op een pagina waar advies staat voor de meer ervaren mens.

Nu heb ik het genot dat mijn lief een waanzinnig experimenteel karakter heeft! Voor hij mij leerde kennen had hij zijn eigen lichaam al, letterlijk!, van binnen en van buiten aan een grondig onderzoek onderworpen. Hij was begin twintig, onbezonnen en in het weekend vaak alleen. Hij dronk dan graag een borrel of nam een pilletje. En dan nachten doorhalen en uitproberen maar. Ik heb me door hem laten vertellen dat hij op zijn vijenftwintigste alles dat hem enigszins interesseerde in de Pabo-catalogus al wel had besteld en vervolgens getest. Maar ook huis-, tuin- en keukenattributen moesten eraan geloven.

Toen ik hem net kende, keek ik nog wel eens vreemd op van zijn ontboezemingen. Zelf ben ik niet zo avontuurlijk en mijn fantasie is op hele andere vlakken rijk. Maar gaandeweg onze relatie ben ik het wel gaan waarderen en soms doe ik vrolijk mee. Zo maakt iedereen altijd grapjes over de trilfunctie van mobieltjes en het 'vrouwengenieten'. 'Zou dat lekker zijn?' vroeg hij mij een keer en ik moest het antwoord duidelijk schuldig blijven. Hij stond op, pakte mijn zakelijke mobieltje, verpakte deze in een boterhamzakje en na zorgvuldig inbrengen in mij probeerde hij me te bellen. Niks, nada, niente. Inmiddels weet ik dus dat de trilfunctie niet werkt als je je mobieltje in je doos propt, omdat je aldaar geen bereik hebt. De vagina is door KPN niet getest tijdens het ontwikkelen van hun gsm netwerk.

En dit voorbeeld is eigenlijk tekenend voor het tegemoettreden van seks door mijn man. Al lang geleden heeft hij ontdekt dat iets in zijn anus lekker voelt. Als puber spreekt bijna elke man zijn afschuw uit (of men veinst dit omwille van de sociale wenselijkheid!). Er bestaat helaas nog heel veel homofobie en als je als man geniet van een vinger of dildo in je aars dan is er al gauw de verdenking dat je niet geheel heteroseksueel bent. Je reinst onzin! In zekere zin kan je kont vergeleken worden met een clit: het is een epicentrum wat betreft zenuwuiteinden. Waarom jezelf beperken door alleen maar te focussen op dat ding aan de voorkant terwijl de achterkant je een weergaloos orgasme kan bezorgen?

Hoe uitprobeerderig hij ook was, toch kende mijn lief enige gene. Hij heeft pas nadat we al drie jaar een relatie hadden mij deelgenoot gemaakt van zijn fantasie en wetenschap. Op een van onze borrelavondjes gaf hij, mij niet aankijkend, toe dat hij wel eens fantaseerde over een vinger en zelfs hand in zijn anus. Mijn allereerste reactie was verbazing. Maar dat was omdat ik hem er nog nooit over gehoord had en zijn seksuele uitspattingen uit zijn verleden waren zeker geen geheim voor mij. Ik ben altijd dankbaar dat ik door mijn ouders heel ruimdenkend en open ben opgevoed wat betreft seks. Ik ben hem dus gaan vragen waarom het hem lekker leek. Hij heeft me proberen uit te leggen wat zijn gedachten en gevoelens waren en het gesprek hebben we afgesloten met mijn belofte om het in de toekomst een keer te proberen. Latex handschoenen aan en kijken hoe het zou gaan. Ik ging er eigenlijk vanuit dat ik het best lang uit zou stellen, maar aan het einde van de avond was ik dermate nieuwsgierig geworden dat we zijn gaan 'klooien'. En ik zeg met recht klooien want in het begin was het echt even aftasten. Ik was bang hem pijn te doen en hij was bang dat ik het niets zou vinden. Voordat onze ontdekkingstocht van start ging heeft hij wel even gespoeld om vieze luchtjes enzovoort uit te sluiten.

Eigenlijk is het klooien en ontdekken het leukste. Er is ook wat mij betreft geen stappenplan voor. Het is helemaal aan jou/jullie wat lekker voelt, waar je je comfortabel bij voelt. Voor het geval je je afvraagt waarom ik als vrouw met mijn vingers en handen in zijn kont ga: ik hou van mijn geliefde en ik zie niets liever dan hem genieten en hij geniet ervan. Daarnaast is het echt iets van ons samen. We hebben het beiden niet met eerdere partners gedaan en we hebben echt van elkaar moeten leren. Met veel sturing en praten zijn we er aardig bedreven in geworden. Ik weet inmiddels dat het met mijn blote hand allemaal makkelijker glijdt en dat ik dat fijner vind omdat het intiemer is. Ik kan echt voelen dat hij samentrekt.

We hebben in de afgelopen maanden ontdekt dat ejaculeren en anaal klaarkomen twee heel verschillende dingen zijn. Niet te vergelijken. Na een lekkere vrijpartij je vrouw volspuiten of als afsluiter van een heerlijke pijpbeurt je zaad in haar gezicht lozen is een heerlijk gevoel, maar een anaal hoogtepunt is een ultiem intense belevenis. Ik weet wanneer het echte werk eraan komt. Mijn hand wordt naar buiten geduwd en het voelt voor hem letterlijk alsof er iets veel te groots in zijn kont zit dat hij eruit wil persen. Tijdens het 'uitpersen' van mijn hand gromt en kreunt hij echt vanuit het diepste van zijn wezen. De eerste keer schrok ik van het geluid. Ik dacht dat ik hem pijn deed of dat het niet aangenaam was. Inmiddels weet ik dat zijn oerkreten juist een teken aan de wand zijn. Het orgasme zelf voelt als een opluchting. Excusez les mots: alsof je een veel te grote drol hebt uitgeperst. Alleen blijft het gevoel langer hangen en is het intenser. Het put hem enorm uit en het voelt als een immense bevrediging. Om het in zijn woorden te zeggen: 'Het is gewoon feest!'.
Houd er rekening mee dat je totaal geen idee hebt hoe het voelt of zou moeten voelen. Wij hebben heel lang in de veronderstelling gesekst dat het ons nog niet gelukt was. Maar na veel lezen en rondneuzen, ontdekten we dat mannen op verschillende maniere kunnen klaarkomen.

Je zult misschien denken dat het voor mij als vrouw maar wat saai is, zo'n avond waarop hij de drang heeft anaal een orgasme te voelen. Niets is minder waar. Ik vind het samen spelen leuk en ik schenk hem graag genot. En regelmatig betrap ik me erop dat ik bij het naderen van zijn hoogtepunt ook zwaar adem en ik zeiknat wordt. Ik voel met hem mee en dat is genieten met een 'grote g'. Daarnaast is er nog de leuke bijkomstigheid die 'macht' heet. Ik weet dat ik de enige ben die hem dit genot kan geven. Ik heb de touwtjes in handen en kan hem plagen en teasen zoals een man dat bij een vrouw kan doen. Houd je van pijpen? Dan moet je het zeker een keer proberen. Uiteindelijk voelt een hand in je reet best ongemakkelijk en door hem oraal te bevredigen kun je hem afleiden en de eventuele pijn verzachten. En bedenk eens: hoe 'wauw' voelt het als hij door jouw toedoen totaal de controle over zichzelf verliest? Het is bij ons wel eens voorgekomen dat hij zijn plas liet lopen. Geen liters, maar een paar druppels.

Inmiddels is mijn hand een vast speeltje geworden dat we in ons seksleven betrekken. We zijn nog steeds niet uitgeprobeerd en hebben inmiddels dildo's aan het repertoire toegevoegd. Hij is zelfs zover dat hij deze zelf maakt zodat ze helemaal, honderd procent, aangepast zijn aan zijn behoeften en voldoen aan al zijn wensen.

We zijn stiekem wel al aan een vervolgreis begonnen. We zijn geen pioniers meer in zijn achterwerk en gaan nu voor wat door velen omschreven wordt als het Olympisch goud van de sekssport: de prostaat melken. We hebben de Aneros al besteld bij Erotik-Sjop en hebben een heel aantal leuke weekenden voor de boeg! Stay tuned voor onze onthullingen over prostaatmassages en -stimulatie.

Ik heb uiteraard mijn man gevraagd mij aan te vullen in dit stuk. Hij is degene geweest die mij heeft aangespoord onze ervaringen wereldkundig te maken. Om iedereen duidelijk te maken dat anale penetratie voor elke man een ware openbaring kan vormen. En waarom zo open? Het kan hem geen sier schelen dat mensen weten dat hij geniet van fistfucken met zijn vriendin. Iedereen die het zelf heeft meegemaakt en er net zo van genoot als wij zal begrip hebben voor onze openheid!

Mocht je een persoonlijke vraag hebben aan een van ons, stuur vooral een mailtje via het [url=/contact.html]contactformulier[/url]. We leggen je graag een en ander uit! Anonimiteit gegarandeerd!
**Trefwoorden: mannelijk orgasme, anaal orgasme, fistfucken, iets in anus, prostaat, klaarkomen door man, anale penetratie
21787 keer bekeken, 2 reacties

Geef jouw mening over of reactie op bovenstaande:
Naam
Email Wordt niet getoond!
UpdateJa, stuur mij een mail wanneer iemand reageert op dit item
Homepage: http://
Bericht
Spamcheck: Welke dag van de maand is het?
Bedankt voor je openheid. Ik ben dus niet de enige man met dit soort fantasie.

Ik denk dat een man op veel verschillende manieren kan klaarkomen

Over mij

Je leest hier 1001 gedachten van mij: Anneke. 42-Jarige, gelukkige vrouw. Samenwonend met man, bewust zonder kids. Mijn verhalen gaan over gevoelens, ervaringen en emoties. Alles wat het dagelijks leven kleur geeft, vormt voor mij inspiratie om van mij af te schrijven.

Zoeken


Recente items

Op de hoogte blijven?

Top zoekwoorden

  • hoe kom je klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom je klaar
  • hoe kom ik klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom ik klaar
  • waarom trouwen
  • anaal klaarkomen
  • anaal orgasme
Anderen vertellen over dit item?