1001gedachten

Your tagline

14
Jan

Intenties van ondergetekende blogster

donderdag 14 januari 2010

Het is je vast al opgevallen dat ik, zo aan het begin van een kakelvers jaar, nog geen enkel stuk tekst heb geproduceerd. Uiteraard heb ik daar, als rechtgeaarde vrouw, vele excuses voor. In de eerste plaats ben ik tien dagen op broodnodige en dus zeer welkome vakantie geweest. Ik had mijn laptop mee, dus eigenlijk is dat geen excuus om niet te schrijven. Ik heb echter bar weinig inspiratie gehadÖ.dat wil zeggen: voor deze site. Ik heb wel ideeŽn voor een aantal projecten. Die zullen echter vooral langetermijn zijn. En ik hou zo van snelle resultaten. Het is ook eigenlijk, nog steeds en iedere morgen, mijn plan en wens om elke dag een item toe te voegen aan mijn archief. En iedere avond weer ben ik pissig op mezelf, omdat ik mijn creatieve schrijversgedachten niet heb laten prevaleren boven de praktische en zakelijke gedachten van alledag.

Toen ik begon met mijn site een kleine negen maanden geleden, zat ik vol ambities. Die van het pretentieuze soort zelfs! Toegegeven: dat laatste was voornamelijk in mijn hoofd. In mijn omgeving weet maar een handjevol mensen van deze site af. Ik wilde per se anoniem schrijven. Al durf ik met aan zekerheid grenzende overtuiging te stellen dat als je al mijn items hebt gelezen je mij veel beter kent dan negenennegentig procent van mijn vrienden- en kennissenkring. Hierdoor heb ik echter wel gemerkt dat schrijven best eenzaam kan zijn. Doorgaans vertel je alle bekenden om je heen dat je een website hebt gemaakt of, in mijn geval, laten maken. Hierdoor genereer je in de eerste periode van je online (schrijvers)bestaan in ieder geval op vrij regelmatige basis wat bezoekersverkeer en pageviews. Mijn hang naar betrekkelijke anonimiteit had tot gevolg dat ik echt vanaf nul moest beginnen. Ik moest het echt hebben van mensen die door mij gebruikte (tref)woorden in zoekmachines invoeren. 'Thank God' voor de kundigheid van de door mij ingehuurde websitebouwer, waardoor ik hoog in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google eindig. De eerste maanden waren dan ook erg rustig en ik vroeg me serieus wel eens af of ik alleen voor mezelf en die verdomde Googlebot aan het typen was. Maar om bezoekers te trekken, moet je natuurlijk wel wat te bieden hebben. Een site met maar een paar items, en dus betrekkelijk weinig woorden, wordt natuurlijk niet weergegeven in zoekresultaten. Hoe vaker ik blog, des te meer bezoekers krijg ik langs. Leuk! Elke dag check ik even welke items zijn gelezen en wat de populariteit is van de verschillende onderwerpen. Er is dus zeker wel wat bereikt de afgelopen maanden!

Helaas vallen de reacties nog wel wat tegen. Had ik mijn vrienden ingeseind, dan had ik al heel wat meer respons op mijn items weten te verzamelen. De mensen om mij heen hebben namelijk net als ik een uitgesproken mening. Door hun opmerkingen hadden discussies kunnen ontstaan en waren andere bezoekers, zoals jij, wellicht ook bereid te reageren. Als je ziet dat kennelijk niemand anders een mening heeft en er een dikke, vette nul bij de opmerkingenstatistieken staat dan is de stap wel erg groot om de eerste te zijn met een reactie op een doorgaans toch wel erg persoonlijk en ook uitgesproken verhaal. Een andere logische verklaring voor het beperkt aantal reacties, kan zijn dat ik gewoon niet interessant schrijf. Of mijn onderwerpen zijn niet boeiend, niet open voor discussie of ze trekken geen lezers die fanatieke internetters zijn en waarbij het dus vooral bij lezen blijft zonder dat men actief deel wil nemen aan een discussie of trek heeft in interactiviteit.

Wat wel als een paal boven water staat, is dat het vrouwelijk orgasme nog steeds enorm veel vragen oproept. Mijn item over klaarkomen is verreweg het vaakst gelezen en ook termen met betrekking tot klaarkomen door de vrouw en de beleving van het orgasme hebben een vaste positie verworven bovenaan mijn statistieken. Aan de ene kant supergaaf dat het artikel zo gretig aftrek (haha) vindt en ik hoop dan ook dat ik er vele vragen mee beantwoord heb. Maar nu is het ook tijd voor mijn andere producten waar ik op heb zitten zwoegen. 'Sex sells' en het is vooral makkelijk scoren. De uitdaging voor het komende jaar is een item te plaatsen dat de statistieken van het item 'Hoe komt een vrouw klaar' ruimschoots zal overtreffen. Met als extra moeilijkheidsgraad dat het niet over seks mag gaan. Daar maak ik overigens wel een uitzondering op als mijn lief en ik in 2010 eindelijk ontdekken hoe ik hem een anaal orgasme kan geven!

Gelukkig voel ik nog steeds die initiŽle ambitie en prestatiedrang! Ik wil doorgaan met het publiceren van schrijfsels over mijn gedachten en gevoelens. Ergens in de komende weken zal ik het nieuwe design van 1001Gedachten onthullen. Hoewel ik de eerste maanden dol was op mijn eigen, persoonlijke site waar ik alles op kwijt kan, merk ik nu dat de lay-out misschien wel wat pittiger kan. Het heeft heel wat bloed, zweet en vooral ook tranen en scheldwoorden gekost. Ik ben namelijk erg handig met woorden, maar eens te meer is me gebleken dat beelden toch een andere dimensie bevatten. In grote lijnen is de nieuwe site af, alleen nog een headerontwerp en dan afwachten wanneer mijn webmaster tijd en mogelijkheid heeft om zijn programmeerwerk in mijn uiterlijk te gieten.

Ik zal proberen om het komende jaar regelmatiger te reageren op de actualiteit. [url=/39/Ik_begrijp_Beatrix_wel.html]Het item over de kerstrede van koningin Beatrix[/url] vond ik hartstikke leuk om te schrijven namelijk. Ik ben natuurlijk de grote drie-nul gepasseerd en op die leeftijd ben je volgens mij vooral bezig met jezelf. Eindelijk kristalliseert mijn gevoelsleven zich een beetje uit en steeds meer leer ik waar ik voor sta. Het maken van keuzes omtrent mijn eigen toekomst neemt momenteel nu eenmaal de grootste ruimte in mijn hoofd en hart in. En dat beÔnvloed ook de inhoud van deze site. Ik sta uiteraard wel altijd open voor suggesties van jou! Als jij een onderwerp hebt dat je graag besproken wilt hebben of waarvan je benieuwd bent naar mijn mening: Kom maar op met je mail! **Trefwoorden: inspiratie, muze, pretenties, excuses, onzekerheid, ambitie, intentie
3954 keer bekeken

Geef jouw mening over of reactie op bovenstaande:
Naam
Email Wordt niet getoond!
UpdateJa, stuur mij een mail wanneer iemand reageert op dit item
Homepage: http://
Bericht
Spamcheck: Welke dag van de maand is het?

Over mij

Je leest hier 1001 gedachten van mij: Anneke. 44-Jarige, gelukkige vrouw. Samenwonend met man, bewust zonder kids. Mijn verhalen gaan over gevoelens, ervaringen en emoties. Alles wat het dagelijks leven kleur geeft, vormt voor mij inspiratie om van mij af te schrijven.

Zoeken


Recente items

Op de hoogte blijven?

Top zoekwoorden

  • hoe kom je klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom je klaar
  • hoe kom ik klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom ik klaar
  • waarom trouwen
  • anaal klaarkomen
  • anaal orgasme
Anderen vertellen over dit item?