1001gedachten

Your tagline

09
Apr

Duizend en één gedachten

donderdag 9 april 2009

Die ‘één’, daar gaat het om. Iedereen heeft duizend gedachten. Iedereen ligt wel eens wakker en heeft dan de raarste kronkels in zijn of haar hoofd. Maar er is altijd één gedachte die langer blijft hangen en een terugkerend fenomeen wordt.

Toen ik een kind was had ik een jaar lang een steeds terugkerende droom. Een grote paarse en plakkerige spin. Hij had een vriendelijk hoofd, maar dat achterlijke pleurisbeest kwam elke keer tegen me aanschurken en dan zat ik de rest van de nacht op zijn prikkelige klittenband vast. Pas als ik om half acht wakker gemaakt werd, omdat ik naar school moest was ik van dat paarse rotdier af. Nu ik volwassen ben heb ik de paarse plakkerige klittenbandspin ver achter mij gelaten.

Nu wordt ik ‘s nachts geplaagd door hele andere dingen: gedachten, overpeinzingen en zorgen. Dat zijn van die dingen waar een dromenvanger, zoals de indianen die gebruikten, geen enkele soelaas tegen biedt. Het zijn namelijk geen dromen, maar juist zaken die je wakkerhouden. Luisteren naar je lieve schat van een partner die zacht snurkende en knorrende geluidjes maakt gaat op een dag vervelen.

Maar zover was je zelf ook al.....en voor het geval je hier op zoek bent naar de oplossing voor die demonen van hersenspinsels die je ’s nachts teisteren: nee, ik heb geen oplossing. Als ik die had, dan was er voor mij geen noodzaak de zoveelste blog op internet te gaan publiceren. Nou ja, misschien is dat wel de oplossing! Maak de wereld deelgenoot van je slapeloze nachten.

Dus bij deze heet ik je welkom als deelgenoot van mijn wereld en mijn terugkerende fenomenen. Je zult er duizend totaal niet interessant vinden, maar het gaat uiteindelijk om die ene!Trefwoorden: dromen, gedachten, hersenspinsels
5463 keer bekeken

Geef jouw mening over of reactie op bovenstaande:
Naam
Email Wordt niet getoond!
UpdateJa, stuur mij een mail wanneer iemand reageert op dit item
Homepage: http://
Bericht
Spamcheck: Welke dag van de maand is het?

Over mij

Je leest hier 1001 gedachten van mij: Anneke. 39-Jarige, gelukkige vrouw. Samenwonend met man, bewust zonder kids. Mijn verhalen gaan over gevoelens, ervaringen en emoties. Alles wat het dagelijks leven kleur geeft, vormt voor mij inspiratie om van mij af te schrijven.

Zoeken


Recente items

Op de hoogte blijven?

Top zoekwoorden

  • hoe kom je klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom je klaar
  • hoe kom ik klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom ik klaar
  • waarom trouwen
  • anaal klaarkomen
  • anaal orgasme
Anderen vertellen over dit item?